Nieuws

Video: Bright Day-sprekers aangekondigd in RTL Boulevard

27 juni 2017 23:23

In RTL Boulevard maakten we bekend dat de beroemde YouTubers Casey Neistat en Simone Giertz naar Bright Day 2017 komen.

's Werelds beste vlogger Casey Neistat en Brights favoriete YouTube-nerdette Simone Giertz zijn de hoofdsprekers op Bright Day 2017. Op 18 en 19 november vindt de zevende editie van ons techfest plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Casey Neistat spreekt op zondag op Bright Day, tijdens beide dagdelen. De 36-jarige Amerikaanse filmmaker heeft al ruim 7 miljoen subscribers op zijn YouTube-kanaal, waar hij dagelijks een vlog over zijn leven in New York en daarbuiten maakt. Neistats video-startup Beme is onlangs overgenomen door CNN. Het is de filmische kwaliteit van zijn vlog die hem op YouTube onderscheidt. 

De Zweedse Simone Giertz staat bekend als 'Queen of Shitty Robots'. Ze is inmiddels ook werkzaam voor techmedia als Wired en Tested.com. Ze neemt een paar van haar rare robots mee naar Bright Day. Giertz spreekt tijdens beide dagdelen op de zaterdag. 

Esports, drones, VR

Op techfest Bright Day beleef je state-of-the-art technologie. Zo speel je tegen de Nederlandse esports-top, test je de nieuwste gadgets, oriënteer je je op een smarthome, race je met drones, schiet je een 3D-selfie, of verbaas je je over virtual en mixed reality. Ook aan de jongere bezoeker is gedacht: Bright Kids kunnen hun eigen lichtzwaard bouwen. Ook nieuw dit jaar is de Bright College Day speciaal voor scholieren en studenten op maandag 20 november. De hoofdspreker voor de maandag wordt later bekend gemaakt. Meer informatie lees je op de Bright Day-site.

Bestel je tickets voor Bright Day 2017

Volg ook ons YouTube-kanaal en onze Facebook-pagina voor meer updates over Bright Day.