Nieuws

Benelux-kampioenschap voor Tom Clancy's Rainbow Six aangekondigd

16 april 2017 13:13

Het Tom Clancy’s Rainbow Six Benelux Championship gaat op 1 mei van start op PC en PlayStation 4.

Het Tom Clancy’s Rainbow Six Benelux Championship is verschillend op PC en PS4. Het pc-kampioenschap kent vier seizoenen van drie maanden. De beste spelers uit België, Nederland en Luxemburg strijden wekelijks tegen elkaar voor een totale prijzenpot van 6000 euro. Het eerste seizoen start op 1 mei en eindigt op 29 en 30 juli met de seizoensfinales. Het Tom Clancy’s Rainbow Six Benelux Championship op PlayStation 4 start ook op 1 mei 2017. De competitie kent een maandelijkse structuur, waarbij elk team iedere maand kans maakt op 500 euro.

Pro League

De Rainbow Six-community, volgens Ubisoft bestaande uit meer dan 15 miljoen spelers, liet eerder blijken zeer geïnteresseerd te zijn in competities rondom Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Internationaal zien we dat bij de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League, waarvan onlangs Year 2 is gestart. Honderdduizenden fans volgen iedere drie maanden de offline finales via livestreams. Het eerste competitiejaar is onlangs beëindigd met de Six Invitational in Montréal, waar de beste teams het tegen elkaar opnamen.

PC-spelers die deel willen nemen aan het Tom Clancy’s Rainbow Six Benelux Championship, schrijven zich hier in. PS4- games doen dat hier.

Miniatuurvoorbeeld