Nieuws

Game-trailer Star Wars Battlefront II gelekt

12 april 2017 11:38

Zaterdag zou tijdens de Star Wars Celebration de trailer van Star Wars: Battlefront II in première gaan, maar hij is nu al gelekt.

De eerste beelden van de game Star Wars: Battlefront II zouden pas komend weekend in Florida worden getoond tijdens een groot Star Wars-event, maar vandaag is al een clip van 30 seconden online verschenen. De trailer hint erop dat de game nu wel een singleplayer-campagne krijgt, die in de eerste game ontbrak.

Na de beelden van een ontplofte Death Star aan het einde van The Return of the Jedi, zien we The untold soldier's story in beeld verschijnen. De voice-over is die van een vrouw, dus kans is groot dat de singleplayer campagne zich door de ogen van een vrouwelijke Storm Trooper na de gebeurtenissen van Episode VI zal afspelen.

Uiteraard zal de multiplayer weer een grote, zo niet de grootste rol, bekleden in de game, met nieuwe Heroes om mee te spelen; Yoda, Darth Maul, Kylo Ren en Rey zijn in ieder geval van de partij. Ook fijn: de multiplayer-modus bevat alle tijdperken van de franchise en zou dus best een flink stuk groter kunnen zijn in vergelijking met de vorige game. 

Bekijk ook onze eerste indruk van de VR-missie voor Star Wars Battlefront die in december verscheen.

Volg het Bright YouTube-kanaal