Nieuws

Krassen op scherm van Nintendo Switch? Doe een sok om je dock

22 maart 2017 15:14

Heb je net een nieuwe console zitten er meteen krassen op. De Dock Sock biedt uitkomst voor Nintendo-fans.

Het scherm van de Nintendo Switch ís feitelijk de nieuwe spelcomputer. Het dockingstation is puur een oplader, signaal-converter en kabelmanagement-accessoire waarin je je spelcomputer inzet als je Nintendo Switch-games op een groter scherm wilt spelen. Echter, door het scherm in de dock te plaatsen, kan het scherm, als je het een beetje onhandig doet, krassen oplopen.

De groep gebruikers die dit is overkomen, is gelukkig klein, maar toch blijft de kwestie de gemoederen bezig houden. En daar speelt Etsy-verkoper TinckoyMakesitSew slim op in. Zij biedt namelijk kleurrijke, zogenaamde Dock Socks aan. 

Miniatuurvoorbeeld

De Dock Socks zijn niks meer en minder dan een vrolijk microvezel fleece hoes die je om de rand van je Switch-dock doet. Hierdoor wordt je scherm beschermd tegen krassen als je deze in en uit de dock plaatst én oogt het saaie, zwarte plastic dock ook direct een stuk fraaier. Er zijn verschillende designs, van Mario, Luigi, Zelda en Pokémon, deze kosten €14,28. Dock Socks met een enkele kleur kennen een prijskaartje van €11,42. Je kunt desgewenst een eigen design insturen, dan betaal je €19,04.

De Dock Socks worden vanuit Amerika ook naar Nederland verstuurd, tegen betaling uiteraard (bijna 13 euro voor de goedkoopste optie), maar dat kan nog wel even duren omdat TinckoyMakesitSew momenteel overweldigd wordt door aanvragen. 

Miniatuurvoorbeeld

Miniatuurvoorbeeld

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook onze uitpakparty van de Nintendo Switch.