Nieuws

Video: veelbelovende trailer Gran Turismo Sport

20 mei 2016 09:01

Een van de grote najaarsklappers op digitaal racegebied moet Gran Turismo Sport worden. De racer verschijnt exclusief voor de PlayStation 4 op 16 november.

Er is een trailer verschenen voor Gran Turismo Sport. Zoals het Gran Turismo betaamt oogt de game opnieuw hagelscherp en crispy clean met de meest uiteenlopende bolides waar de meeste stervelingen alleen maar van kunnen dromen. De game, die op 16 november verschijnt, zal verschillende uitvoeringen krijgen zoals een Sport Collector's Edition, Steel Book Edition en Bonus Edition. De Collector's Edition huisvest een schaalmodel van een Mercedes-AMG GTS die je mooi op je schoorsteenmantel kunt zetten.

De game zal boordevol content zitten voor de solitaire coureur, maar er is ook veel aandacht voor online competities. Zo kent het racespel een Nations Cup (spelers vertegenwoordigen hun eigen land) en een Manufacturers Fan Cup (gamers plankgassen in auto's van hun favoriete fabrikant). Sony en ontwikkelaar Polyphony Digital hopen er met GT Sport voor te zorgen dat racen ook een plaats binnen de eSports zal gaan bekleden. 

Miniatuurvoorbeeld