Nieuws

Vibrerende yogabroek perfectioneert je houdingen

1 februari 2016 17:17

Nadi is de eerste draagbare yogaleraar. De yogabroek trilt op de plekken waar je op dat moment meer moet buigen of strekken.

Yoga-liefhebbers weten hoe lastig het is om sommige posities perfect uit te voeren. Met de Nadi-yogabroek van Wearable Experiments wordt de weg naar 'verlichting' een stuk zonniger. De Nadi-broek werkt met een yoga-app (Android en Apple) die je niet alleen de perfecte houdingen toont, maar ook laat zien welke lichaamsdelen jij op dat moment verder moet buigen of strekken voor het juiste effect; de yogabroek gaat vibreren op die plekken die bijsturing nodig hebben. Oftewel: Nadi is een digitale coach met een echte connectie met je lichaam.

Miniatuurvoorbeeld

De broek kun je ook gebruiken voor het corrigeren van je dagelijkse houding. Zit je bijvoorbeeld met je benen gekruist over elkaar (slecht voor de bloedsomloop), dan trilt Nadi je weer richting een gezonde positie. De voorverkoop van de Nadi yoga-tights start in mei van dit jaar. 

Wearable Experiments is opgericht door Billie Whitehouse en Ben Moir. Zij werden beroemd met Durex Fundawear: ondergoed waarmee je je partner op afstand kunt betasten.