Nieuws

Dit ondergoed geeft vrouwen meer vrijheid

28 november 2015 14:49

<p><strong>'Period proof'-ondergoed maakt tampons, maandverband en inlegkruisjes overbodig.</strong></p><p></p>

Normaal worden wij van Bright.nl niet erg enthousiast van ondergoed. Maar Thinx is redelijk revolutionair. Je zou zelfs kunnen zeggen: een stapje vrijheid voor de vrouw.

Thinx is een onderbroek. Met absorptie, zonder eruit te zien als een luier of oma’s directoire. Hij maakt inlegkruisjes, tampons en maandverband overbodig. Dat betekent dat je nooit onverwacht om een van die dingen verlegen zit en je ze niet meer eeuwig in je tas hoeft mee te dragen. Ook betekent het dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over vlekken. Of de hele dag bewust hoeft te zijn van het maandelijkse feit dat je ongesteld bent. Waar je eerder iedere vier uur een tampon moest wisselen, hoef je nu nergens om te denken.

Klinkt goor? Nee, je zit niet in je eigen bloed. Nee, het lijkt niet op een luier. En nee, je hoeft niet gedurende de dag van onderbroek te wisselen. Ieder Thinxbroekje heeft een laagje dat alle vocht doorvoert naar een onderliggend absorberend laagje zodat je droog blijft. Dat dunne laagje is ultradun zodat je nog minder voelt dan als je maandverband draagt. Je kan hem de hele dag dragen.

Je kunt kiezen uit een Hiphugger en Sport voor de zwaarste dagen van de maand terwijl Boyshort, Thong en Cheeky je schoon houden op lichtere momenten. Alle modellen zijn verkrijgbaar in zwart of creme, zodat je voor iedere kleur kledingstuk een onopvallende oplossing hebt.

Tenzij je iedere nacht de was doet, zul je per cyclus meerdere stuks Thinx nodig hebben. Dus biedt het bedrijf een flinke stapelkorting. De prijs loopt van 24 tot 34 dollar per Thinx.