Met deze halsband kan je met je kat 'bellen'

Met deze halsband kan je met je kat 'bellen'

17-10-2015 20:46 Laatste update: 27-04-2018 19:59

Jeannette Koenis

Je kan altijd je kat 'bellen' met deze wearable voor de poes. Met microfoon, luidsprekertje en simkaart.

De standaard GPS-trackers kennen we wel. Die zijn zeker handig voor katten, ze kunnen lekker hun eigen ding doen. Maar wat als je kat kwijt is? Dan kan je met deze Pack Cats van Weenect ook de omgeving van de kat laten weten dat hij vermist is, middels de alarmfunctie die met de luidspreker in de halsband werkt. Mensen die je kat hebben gevonden kunnen tegen je praten.

Het kleine kastje kan je vastklikken aan de halsband van je kat. Hij weegt maar 25 gram en heeft een batterijduur van 4 dagen. Je krijgt een melding wanneer het kastje bijna leeg is. Oh, en hij is waterdicht. Maar katten houden nu eenmaal niet van water.

De app

Op de bijbehorende app kun je op elk moment zien waar je kat is. Ook kan het kastje geluid maken, als je jouw lievelingsdier aan het zoeken bent. Ben je altijd nieuwsgierig geweest naar de dagelijkse tourtjes van je kat? De app houdt ook bij waar je vriend allemaal geweest is. En geeft een melding als hij buiten zijn gebruikelijke of door jou aangegeven gebied rondloopt.

De 'kattentelefoon' is nog niet beschikbaar. Je kan hem voor 89 euro kopen in de voorverkoop. Later gaat hij 169 euro kosten. Daarnaast moet je ook een gebruikerstegoed aanschaffen voor de simkaart in het kastje. Dat kost 30 euro (6 maanden) of 50 euro (1 jaar).