Nieuws

Logitech komt met beveiligingscamera die ook zonder stekker kan filmen

30 september 2015 17:42

<p><strong>Logitech komt met een beveiligingscamera die ook op een batterij enkele uren kan filmen.</strong></p> &#13;

Volgens Logitech is de Circle een manier om verbonden te zijn met thuis. De camera heeft bijvoorbeeld een two-way speaker. Zo kun je altijd mee luisteren met de activiteiten thuis. Ook heeft de camera een hyperlapse-feature: Daily Briefs. Hierin worden de belangrijkste momenten van de dag samengevoegd tot 60 seconden.


Na 24 uur begint weer een nieuwe dag. De opnames worden niet opgeslagen en verdwijnen. Grappige beelden kunnen dus (nog) niet gedeeld worden.

De Circle verbindt met wifi en kan beelden in 720P of 1080p streamen. De camera is ook 'slim'. Na verloop van tijd weet Circle dat kleine bewegingen onbelangrijk zijn. Bladeren voor je raam die bewegen in de wind geven geen notificaties.

Ter vergelijking

Concurrent Nest Cam heeft iets meer functies voor dezelfde prijs (200 euro). Hij kan 30 dagen beeldmateriaal opslaan in de cloud (a 10 euro per maand). En je kan beelden delen met anderen. Daarnaast heeft de Nest Cam activity-zones. Hiermee kun je specifieke zones selecteren voor extra focus.

Maar het grote voordeel van de Circle is de flexibiliteit. De Circle kan namelijk 3 uur zonder stroomkabel video opnemen. In een energiezuinige modus kan hij zelf 12 uur opnemen. Bij wijze van spreken kan je de camera mee naar buiten nemen, maar hij moet natuurlijk wel verbonden zijn met een wifi-netwerk.

Lees ook:

Dit is de nieuwe bewakingscamera van Google-bedrijf Nest