Nieuws

Bright Buddy: Crimediggers gezocht!

3 mei 2015 12:04

<p><strong>De nieuwste Buddy-campagne staat in het teken van de online game Crimediggers van de politie. Niet geschikt voor scriptkiddies!</strong>&#13; </p><div style="display:none;"><img src="http://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ad?iu=/4045/Blogads/bright&sz=1x1&t=campaign%3Dbright_277966324" /></div>&#13; <div style="display:none;"><img src="http://bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=19&mc=imp&pli=13039459&PluID=0&ord=%n&rtu=-1" border="0" width="1" height="1" /></div>&#13; &#13;
In het Bright Buddy-programma trakteren we onze trouwste volgers op exclusieve tests, competities, recensies en conversaties. Het programma bestaat uit campagnes waar je je voor opgeeft. In ruil voor je deelname win je op z’n minst eeuwige roem en in veel gevallen zul je er fijne diensten of producten aan overhouden.

De nieuwste campagne is een hele toffe. Een online experience van de politie die voor iedereen geschikt is. Nou ja, iedereen, je moet een neus hebben voor problemsolving. Het heet Crimediggers en laat je spitten en speuren door een complexe recherchezaak. Goede timing ook met het Cybercrime-congres dat vorige week in Nederland werd gehouden. Als insider doe je opdrachten en behaal je een bepaalde eindscore en tijd. Daarna deel je je bevindingen.

Wat is de beloning?

+ Jaarabonnement op Bright Ideas (24 edities)

+ Twee tickets voor Bright Day 2015

+ Kans op een workshop Digitale Opsporing bij de politie

Wil je kans maken deel te nemen aan deze Bright Buddy-campagne? Meld je dan aan.

Ik wil meedoen aan het Bright Buddy programma!

Je kunt vanaf maandag 20 april om 10:00 meedoen aan de opsporingsexperience.


Bright Buddy is onderdeel van Adfactors Bloginsiders-programma.