Nieuws

Facebook-hype Disco Boodschappen gaat door

17 maart 2015 09:44

<p><strong>Socialmedia-hype Disco Boodschappen komt er echt, in een Dirk van den Broek in Amsterdam volgende maand. Aanmelden kan vanmiddag.</strong></p>

Op 10 april kan je na sluitingstijd in 'de Dirk' aan het Marie Heinekenplein in Amsterdam terecht voor de eerste 'Disco Boodschappen': een dansfeestje in de supermarkt. De organisatoren kwamen op het ludieke idee vanwege een briefje van een student bij een Amsterdamse supermarkt met de vraag of er niet een keertje disco-winkelen georganiseerd kan worden.

Mede-organisator Joep Verbunt: "Na bekendmaking van ons plan op 15 januari hebben we bijna 10.000 Facebook-aanmeldingen voor het evenement gekregen. Vervolgens zijn we met verschillende supermarktketens in gesprek gegaan." Dirk van den Broek is het geworden.

Het feestje in de super met discolichten, dancebattle en een discobowlingbaan kent een maximum aantal 'boodschappers' van 500. "Meedoen kan door van te voren een 'boodschappenlijst' van 7,50 euro te kopen. Met dit lijstje kan de bezoeker op de avond zelf een volle tas aan gratis boodschappen verzamelen. Voor een volledig verzorgde avond, waarbij je zelfs je portemonnee thuis kunt laten, hoeft de bezoeker zich alleen om te kleden in een disco outfit. Aanmelden kan dinsdag om 15:00 via www.discoboodschappen.nl."