Deze game is een soort 'vagina-fitness'

Deze game is een soort 'vagina-fitness'

31-07-2014 20:27 Laatste update: 28-04-2018 04:45

Sexgadget Skea is tegelijkertijd een game. Op je smartphone laat je Alice springen door je bekkenbodemspieren samen te knijpen.

Skea is een seksspeeltje dat het trainen van vaginaspieren leuker maakt. Het doen van bekkenbodemoefeningen geeft intensere orgasmes en zorgt dat je later minder snel incontinent wordt. Game Alice in Continent bedien je met je vaginaspieren.

De game Alice in Continent, die het Chinese bedrijf Linkcube Studio voor haar sex-toy Skea heeft bedacht, speel je zo: Alice moet rondspringen en rennen om vallen te ontwijken (Rabbit Leg-pullers en Lava Leaks) en bepaalde items (Collagen Elixirs) verzamelen. Het springen kan alleen door je bekkenbodemspieren aan te spannen. De makers van de Skea hopen hiermee dat het doen van je Kegeloefeningen niet alleen maar een saaie, routineklus is, maar dus hartstikke fun wordt.

"Het wordt dus een soort van Temple Run met je kutspieren," aldus Luna van Climaximaal, die voor haar blog en webshop al minstens 500 vibrators, dildo's, buttplugs en andere soorten speeltjes heeft getest.