Nieuws

In bed met een architect

14 mei 2014 19:35

<p><strong>Wake Up in Architecture, ofwel logeren bij architecten thuis. Het kan in Rotterdam vanaf eind deze maand.&#13; </strong></p>&#13;

De overtreffende trap van de stap van een het generieke hotel naar het persoonlijke AirBnB, opent donderdag 28 mei in Rotterdam. Vanaf die nacht kun je via Hotel Rotterdam, Wake up in Architecture. Je kan tot aan de badkamer binnenkijken bij Winy Maas van MVRDV, laat je instoppen door professor Francine Houben van Mecanoo, of eet een beschuitje met Lola landscape architects. Voor 60 euro per persoon of 100 euro voor 2 personen logeer je bij de architect thuis, als je je opgeeft bij Wake Up In It.

En waarom zou je in Rotterdam overnachten? Wake Up In It maakt onderdeel uit van de IABR (Internationale Architectuur Biennale), reden waarom de stad tot eind augustus nog meer dan anders in het teken staat van architectuur. Thema is deze keer Urban by Nature, met de hoofdtentoonstelling in de Kunsthal en in het Natuurhistorisch Museum en daarnaast een uitgebreid programma.