Nieuws

Zet de oven vast aan vanuit de supermarkt

14 februari 2013 09:38

<p><strong>Vanavond lasagne? Het voorverwarmen begint al direct in de supermarkt als je met de app op je smartphone de oven aanzet.</strong></p>

Ovenschotels en lasagne sla ik meestal over. Als ik in de supermarkt sta wil ik niet na thuiskomst nog een uur moeten wachten tot het eten klaar is. Met de myMenu oven zou het wel kunnen, want die kun je al vanuit de supermarkt aanzetten zodat je oven voorverwarmd is als je thuiskomt. De oven kun je bedienen met een app op je smartphone.

De MyMenu-app maakt je oven niet alleen gemakkelijker en intuitiever maar geeft je ook meer kookkunsten en meer vrije tijd. "In de app heb je de keuze uit een groot aanbod van diverse recepten die de oven voor je kan bereiden. Deze recepten kun je aanpassen aan het aantal eters. De myMenu oven kan tot vier verschillende maaltijden tegelijkertijd bereiden." Zo kan iedereen een heel menu tevoorschijn toveren. "Temperatuur instellen, verwarmingstijd bepalen en eventuele aanpassingen daarin, dat kan de oven allemaal zelf. Je hoeft dan dus bijvoorbeeld niet meer te checken of de appeltaart te hard gaat en dreigt aan te branden."

Als het gerecht klaar is, stuurt de oven automatisch een berichtje naar je smartphone (die toch al op tafel ligt) zodat je weet dat je aan tafel kan. Zo heb je tijdens het koken de volle aandacht voor je bezoek. De planning is dat de oven met app in april op de markt komt. Precies wanneer we weer van buiten borrelen en eten tijdens een zwoele avond hopen te genieten.