Nieuws

Kleinere Macbook Pro Retina wordt samen met iPad Mini gepresenteerd

15 oktober 2012 13:48

<p><strong>De langverwachte 13 inch-versie van de Macbook Pro Retina wordt mogelijk tijdens het iPad Mini-evenement aangekondigd.</strong></p><p></p>

De 13 inch Macbook Pro Retina is mogelijk nog geliefder dan de iPad Mini. Als je éénmaal het Retina-scherm bij een laptop hebt gezien, wil je niet meer anders. Volgens 9to5Mac wordt de Retina-versie van de vernieuwde 13 inch Macbook Pro tijdens het iPad Mini-evenement op 23 oktober gepresenteerd. Dat meldt de website op basis van "een consistente en betrouwbare bron binnen een belangrijke Amerikaanse retailer".

De nieuwe 13 inch Macbook Pro Retina krijgt hetzelfde dunne en lichte design dat de 15 inch Macbook Pro Retina in juni kreeg. Ook zal de laptop de derde generatie van Intels Ivy Bridge-processor en USB 3.0 krijgen. Beide zitten al in de huidige Macbook Pro Retina. Om de gebruiker iets meer mogelijkheden te geven, komt de kleinere Retina-laptop in twee verschillende configuraties met een andere processor en meerdere opslagmogelijkheden. De Retina MacBooks Pro worden - zoals verwacht - voor een hogere prijs verkocht dan de huidige Macbook Pro-lijn.

Als een fervent Macbook Air-gebruiker, wacht ik met smart op een Retina-versie van de handzame Apple-laptop. Voor de Macbook Pro-gebruikers: wordt de 13 inch Retina-versie jouw nieuwe laptop?