Nieuws

Op reis als James Bond

11 oktober 2012 11:50

<p><strong>Wie stijlvol de deur uit wil, kan de koffers die Bond in zijn nieuwe film Skyfall heeft gewoon bestellen. </strong></p><p></p>

Volgende week ligt het nieuwe nummer van Bright bij onze abonnees in de bus met op de cover Daniel Craig in een goedzittend pak. Dat zijn we van Bond dan ook gewend. Op een enkel slippertje na (als gevolg van product placement) heeft onze favoriete Engelse spion altijd exact het juiste pak, de meest stijlvolle auto en een assortiment gadgets waar je Parrot drone bij verbleekt.

In de nieuwste Bondfilm Skyfall die 31 oktober in première gaat, heeft Bond een stijlvol koffertje voor zijn geweer. Die Stabilist Rifle Case wordt als replica aangeboden voor het niet onaanzienlijke bedrag van 5000 Britse pond. Uiteraard vind je niet het hoofd van Daniel Craig op de zijkant geborduurd, maar slechts een subtiele hint aan de binnenkant dat je echt iets bijzonders voor je geld hebt.

Wil je wel als James Bond reizen, maar hoeft er geen geweer mee, dan zijn er ook nog wat betaalbaardere opties in de Bond-serie van Globe-Trotter. Een 16 inch Slim Attaché voor 725 pond, een 21 inch trolley voor 950 of een extra diepe koffer op wielen voor 1220 pond.

Is zelfs dat buiten je budget, dan koop je voor 60 pond gewoon een bijzonder bagagelabel. Je moet ergens beginnen als je je inner gentleman de ruimte wil geven.