Nieuws

Nederlandse webshops CoolBlue starten levering binnen 4 uur

1 oktober 2012 09:21

<p><strong>Bij de honderd webwinkels van Coolblue kan je nu iets bestellen en het dezelfde dag in huis hebben. Maar dat kost je wel 18 euro extra.</strong></p><p></p>

Voor wie echt niet kan wachten om een nieuwe gadget in de handen te hebben, biedt de Nederlandse webwinkelketen Coolblue vanaf nu ook levering binnen een dag, meldt Emerce. De bijna honderd Coolblue-shops boden tot nu toe levering de volgende dag als je voor 22.30 uur bestelde. Maar met de nieuwe dienst genaamd VandaagNog is alles wat je voor 15.00 uur bestelt nog op die dag in huis. Bezorging geschiedt meestal tussen 18 en 22 uur 's avonds.

Als je voor 3 uur bestelt, kan de koerier er al binnen vier uur zijn, claimt Dynalogic, het bedrijf dat de bezorging voor Coolblue verzorgt. Een kleine nuancering is wel op zijn plaats. Wie om 8 uur 's ochtends met VandaagNog bestelt, krijgt het pakje dus na 6 uur 's avonds.

Ongeduldige klanten moeten er wel flink extra voor betalen om hun bestelling sneller te krijgen. VandaagNog kost 17,95 euro per bestelling. Coolblue heeft in Nederland 96 webwinkels voor met name consumentenelektronica. In Nederland is Coolblue de tweede partij die levering op dezelfde dag aanbiedt. Scheer & Foppen rekent hiervoor sinds kort 19,95 euro. Die winkel werkt samen met PostNL. In de VS biedt Amazon ook al 'same day delivery'.

Zie ook onze recente Top 5 Bezorgservice.