Nieuws

Even blazen en je complete watersportuitrusting is klaar

19 juli 2012 17:15

<p><strong>Een zeilboot, surfplank, funtube of kano: van een opblaasbare aquaglide kun je alles maken.</strong></p><p></p>

Aquaglide Multisport 270 is een hele mond vol. In feite is het een flinke sporttas vol. Met een kano, zeilboot, surfplank en nog meer. "Binnen enkele minuten is de Aquaglide Multisport 270 zonder gereedschap om te bouwen van zeilboot naar surfplank of roeiboot", zegt leverancier Storm Waterports. "Na een zeer succesvolle introductie op de Hiswa in Amsterdam afgelopen januari is hij nu in Nederland bij ons verkrijgbaar." Kost 945 euro.

Uiteindelijk is het natuurlijk niet het meest gestroomlijnde scherp jacht waarmee je rond vaart. Het blijft een opblaasboot. Maar hé, je zeilt en dat is stukken leuker dan aan de kant staan kijken. Waar we dan wel weer naar willen staan kijken: vaders die onder toeziend oog van ongeduldige kinderen de roeiboot met behulp van roertje, kiel mast en weggewaaide gebruiksaanwijzing ombouwen tot surfplank. Echt iets voor David en een Uitpakparty in de Prinsengracht.