Nieuws

De nieuwste HBO-series nu ook bij KPN, XS4ALL en Telfort

18 juni 2012 12:00

<p><strong>In navolging van Ziggo bieden KPN, Telfort en XS4ALL hun tv-klanten binnenkort ook de premium kanalen van HBO aan.</strong></p>

Niemand wil wachten op nieuwe afleveringen van geweldige HBO tv-series zoals Game of Thrones en Boardwalk Empire. Je wilt ze zien zodra ze uitkomen in de VS. Tot voor kort was dat in Nederland alleen mogelijk via Ziggo, die als eerste in Nederland de premium kanalen van HBO aanbood. De meeste HBO series zijn binnen een dag na de Amerikaanse uitzending op Ziggo te zien.

Nu heeft HBO ook een overeenkomst gesloten met KPN, Telfort en XS4ALL. Klanten van KPN en XS4ALL met een abonnement op interactieve tv kunnen vanaf 25 juni voor 15 euro per maand de drie reclamevrije HBO HD-kanalen bekijken. Telfort volgt op 9 juli.

In het pakket zit tevens HBO GO waarmee je alle programma’s on the go op je tablets en computers kan bekijken. Met HBO On Demand kan je programma’s kijken wanneer je wilt en de nieuwste series en grote films zijn in het Nederlands ondertiteld. Het blijft echter jammer dat HBO GO niet los van kabelproviders wordt aangeboden voor een wat schappelijker prijs, zoals de 6,99 euro van de BBC iPlayer voor iPad en iPhone.