Nieuws

Nieuwe Smart Case en Airport Express

12 juni 2012 08:42

<p><strong>Een Smart Cover die ook de rug van iPads beschermt en een make-over voor de Airport Express.</strong></p><p></p>

Na de bekendmaking van de nieuwe MacBooks heeft Apple maandagavond in stilte ook twee nieuwe versies van twee andere producten toegevoegd aan de Apple Store. De nieuwe Smart Case voor de iPad die sinds maandagnacht in de Apple Store is te vinden heeft ook een coating aan de achterkant van polyurethaan. Hij kost vijftig euro, past op de iPad 2 en 3, en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, blauw, groen, roze en rood.

Er is ook een nieuwe versie van de Airport Express verschenen. De router verruilt de look die lijkt op een oplader voor eentje die oogt als een witte versie van de derde generatie Apple TV. De Airport Express ondersteunt dual-band wifi-n via 2,4 Ghz en 5 Ghz tegelijkertijd, wat met de vorige versie nog niet kon. Het apparaatje heeft nu ook twee Ethernet-poorten, zodat een apparaat ook via netwerkkabel is aan te sluiten. Hij heeft dezelfde prijs gehouden: 99 euro.