Nieuws

Logitech introduceert iPad-toetsenbord op zonne-energie

3 mei 2012 11:31

<p><strong>De Solar Keyboard Folio maakt gebruik van bluetooth om met je iPad te verbinden en haalt zijn energie uit licht.</strong></p><p></p>

Logitechs nieuwe iPad-toetsenbord biedt als hoes tegelijkertijd ook bescherming voor de voor- en achterkant van je iPad 2 of derde generatie iPad. De batterijen op zonne-energie hebben bovendien een indrukwekkende capaciteit. Volledig opgeladen gaat het toetsenbord - met gemiddeld twee uur gebruik per dag - ongeveer twee jaar mee volgens Logitech.

Je kunt het toetsenbord in twee verschillende standen gebruiken, waarbij de ene handig is voor het typen van e-mails en de ander juist lekkerder werkt als je een filmpje wilt kijken. Logitechs toetsenbord heeft als laatste foefje dat hij je iPad automatisch inschakelt of weer op standby zet bij het openen of sluiten van de cover.

Logitechs Solar Keyboard Folio ligt naar verwachting vanaf eind mei in de winkels en krijgt een adviesprijs van 129 euro. Het is niet het eerste iPad-toetsenbord wat te koop is, maar de belofte van twee jaar batterijduur en groen bezig zijn, bieden zeker meerwaarde.