Nieuws

Ook Georgina Verbaan valt niet op Thijs

29 april 2012 11:27

<p><strong>De webserie De Meisjes van Thijs is sinds kort op tv. Elke week mislukt er weer een versierpoging van Thijs.</strong></p>

Arme, arme Thijs. Het lukt hem maar niet om een meisje aan de haak te slaan, ondanks zijn vrolijke krullen en lieve gezicht. In de webserie De Meisjes van Thijs (eerder in Bright #41) zien we Thijs (acteur David Lucieer) elke week zo hard afdruipen dat het pijn doet.

Het succes van de serie van oud-Onderwerg naar Morgen regisseur Joris van den Berg heeft nu de tv bereikt, elke zondagavond om 21.45 uur (na Scrubs) bij Comedy Central. Een aflevering van ongeveer 7 minuten bestaat uit twee eerder opgenomen webafleveringen en één nieuwe. Vorige week sloeg Thijs onder andere een flater bij Anna Drijver en aanstaande zondag lukt het Thijs net niet om Georgina Verbaan te versieren. Het plot is voorspelbaar, de weg ernaartoe vermakelijk.

"Wij zijn altijd op zoek naar series op internet met een groot aantal volgers en die ook nog grappig op tv zijn", zegt PR manager van Comedy Central Jody Verver. Bij New Kids bleek het een gouden stap.

De eerste aflevering van De Meisjes van Thijs op tv.