Nieuws

Note voor kleurrijke noot op kantoor

29 februari 2012 10:11

<p><strong>Het Zweedse Note Design Studio is de rijzende ster aan het internationale designfirmament. Note zorgt steevast voor de kleurrijke toets. </strong></p><p></p>

Dat er in het internationale design al langer een Nordic Wave overheerst is genoegzaam bekend. Labels als Hay, Muuto of Normann Copenhagen hebben ervoor gezorgd dat Scandinaviƫ meer meubelconnotaties oproept dan alleen maar Ikea. Het Zweedse Note Design Studio weet zich steeds vaker in de schijnwerpers te werken met leuke, kleurrijke collecties voor onder meer het (thuis)kantoor.

De Kopiad-collectie voor Boxit Design gaf al aan met welke vormtaal Note Design Studio zich wil onderscheiden. Hun recent voorgestelde collectie Peep gaat op hetzelfde elan verder, maar in plaats van bureau-accessoires gaat het nu om heuse meubels uit al dan niet geperforeerd staal in combinatie met hout. De Peep zou het gemiddelde kantoor alvast een enorme kleurenboost kunnen geven. Sowieso een bureau om in het oog te houden, die Zweden van Note.