Nieuws

Seks met je iPad

25 januari 2012 12:43

<p><strong>Wie van zijn iPad houdt kan met deze case een stapje verder gaan in de relatie. </strong></p><p></p>

De iPad is een aantrekkelijk apparaat. Slank, mooie vormen en zeurt niet wanneer je liever voetbal dan The Voice of Holland kijkt. Dat je op den duur gevoelens voor je iPad krijgt, is begrijpelijk. Maar wat dan? Hoe moet de relatie nu verder? Seksspeeltjesbedrijf Fleshlight (nsfw) heeft het antwoord.

De Fleshlipad lijkt veel op het product waarmee Fleshlight bekend is geworden. Hun seksspeeltjes voor mannen proberen de 'echte daad' na te bootsen door een speciaal gevormde opening waarbij je met een draai aan de knop de strakheid instelt.

Het seksspeeltje is voor de iPad een stuk interfactiever geworden. Met name de mogelijkheden met de snelheidsmeter zijn interessant. Het beeld op de iPad zou op elke beweging kunnen reageren, waardoor je het verschil merkt als je snel of langzaam beweegt. Het product werkt waarschijnlijk samen met een app, waarin je een scala aan verschillende dames en standjes kunt kiezen. Dat maakt de Fleshlipad dus niet alleen geschikt voor Apple-liefhebbers die graag een 'diepere relatie' met hun iPad willen hebben.

Fleshlight heeft tegenover technologieblog Gizmodo bevestigd dat het product in ontwikkeling is.