Nieuws

Air Multiplier blaast twee keer harder

29 april 2011 14:26

<p><strong>Dyson kwam in 2009 met de opvallende Air Multiplier. Om de zomer lekker in te gaan, brengt Dyson twee grotere modellen uit.</strong></p><p></p>

Een ventilator is niet echt een sexy apparaat, maar de in 2009 geïntroduceerde Air Multiplier was wel bijzonder om naar te kijken. Ze zijn opvallend omdat ze geen bladen hebben, en dat zorgt ook voor een gelijkmatige luchtstroom. Doordat de motor onderaan geplaatst is, blijft het model gewoon stevig staan in tegenstelling tot conventionele ventilators.

Vanaf volgende week zijn twee nieuw modellen van Dyson - de AM02 en AM03 - voor iedereen verkrijgbaar. De eerste Air Multiplier was bedoeld voor persoonlijk gebruik (check Davids uitpakparty). De nieuwste twee modellen zijn groter van formaat en daarom goed te gebruiken in grotere ruimtes. De AM02 is 1 meter hoog en 19 centimeter breed, de AM03 is verstelbaar in hoogte van 1,2 tot 1,4 meter.

De nieuwe modellen hebben een luchtstroom die twee keer zo sterk is als bij het eerste model. En zit een kleine afstandsbediening bij die magnetisch is; die kan je op de ventilator 'plakken' zodat je het niet kwijtraakt. De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar vanaf 399 euro, de AM01 vanaf 299 euro.

AM01

AM02

AM03