Nieuws

Biertafel met Breugeliaans design

17 september 2010 11:20

<p><strong>Extremis herinterpreteert de biertafel en zorgt ervoor dat gerokte dames makkelijker kunnen aanschuiven.</strong><br /></p>

Hopper heet de gloednieuwe tuintafel van het trendsettende outdoorlabel Extremis en met die naam wil ontwerper en Extremis-goeroe Dirk Wynants de link met bier benadrukken. Het is een gestileerde biertafel waarvan het gelakte aluminium van de tafelpoten doorlopen in de zitbanken. Het iroko-hout is erg duurzaam en wordt na verloop van tijd grijs. Dat kan je tegengaan door het in te oliën.

Aan de Hopper is het alvast een stuk makkelijker aanschuiven, vooral gerokte dames zullen dit ontwerp appreciëren. De biertafel zal niet alleen verkrijgbaar zijn in verschillende coatings en verschillende lengtes - van 4 tot 10 meter en ook nog achter elkaar te schakelen - er worden ook opties aangeboden.

Zo is er een functionele kit met daarin een tafelgrill met bakplaat, een stormglas én een ijsemmer. Deze worden middenin een inox-rail geplaatst en zijn uitneembaar. En om het geheel esthetisch af te sluiten zijn er bijbehorende plaatjes geleverd zodat je tafel altijd mooi strak blijft. Prijzen zijn nog niet bekend.

Om de biertafel op de meest passende wijze te lanceren, pakt Extremis ook uit met een zelf gebrouwen bier van de oogst van Dirk Wynants' hoogstpersoonlijke hoppeveld. Met een eigen bier, Tremist, en een bierglas ontworpen door Nedda El-Asmar (Belgische designer van het jaar in 2007). Niet bourgondisch, eerder Breugeliaans design. Hopper biertafelHopper biertafelHopper biertafelHopper bier