Nieuws

Alleen maar horlogebandjes

1 september 2010 14:34

<p><strong>In Utrecht is een speciaalzaak geopend die louter horlogebanden verkoopt, de eerste in Nederland.</strong></p>&#13; <p>&#13; </p>

In Utrecht bevindt zich de eerste winkel in Nederland die alleen maar horlogebandjes verkoopt: De Horlogebandenspecialist. Vader en zoon Kers begonnen in 2006 online met hun handel maar waren daarin bepaald niet uniek. Toch werd hun onderneming een succes, waarop zij besloten ook een offline winkel te openen.

Da's mooi want het perfecte bandje moet je bij het horloge zien. Je moet het materiaal voelen en ruiken en dan nog passen. Wie zich niet bezighoudt met horloges is tevreden met een bandje van HEMA, V&D of juwelier. Voor horlogeliefhebbers is het juiste bandje van groot belang. Dankzij de comeback van het mechanische uurwerk en de immense belangstelling voor vintage horloges, is ook het bandjesaanbod verbeterd.

De winkel in Utrecht heeft een enorm assortiment, van rundleer en rubber tot struisvogel, rog, zalm en zelfs olifant. En van dik en stug tot dun en geperforeerd. In alle kleuren van de regenboog. Zoek je een bijzonder bandje bij je horloge, dan is deze winkel in Utrecht hét adres. Bijkomend voordeel: mensen met een merkhorloge kunnen hier een prachtige band vinden zonder de veel te hoge prijs te betalen die het horlogemerk rekent.

De Horlogebandenspecialist is gevestigd aan de Jodocus van Lodensteinstraat 29.