Roeren zonder staafje met de Stircle
Beter voor milieu?

Roeren zonder staafje met de Stircle

02-05-2018 06:20 Laatste update: 08:06

De Stircle roert je koffie voor je en vermindert zo de berg weggegooide staafjes of lepeltjes.

Plaats een koffiebeker, theeglas of smoothie in de Stircle en aanschouw een prachtige flow van vloeistof terwijl je drankje voor je wordt geroerd. Het apparaatje maakt tegelijkertijd een ronddraaiende en oscillerende beweging. Op die manier roer je je drankje op een high-tech manier.

Stricle vermindert het milieuvervuilende gebruik van roerstaafjes, waarvan er naar schatting 400 miljoen per dag worden weggegooid. Stircle is dan ook door designer Scott Amron ontworpen met klanten als koffiezaken, kantoren en kantines voor ogen. “Met een Stircle roer je 50.000 kopjes voor een dubbeltje aan elektriciteit en hij gaat minstens 10 jaar mee."

De prijs van 345 dollar is stevig, maar kan volgens hem significant omlaag als voldoende koffiezaken besluiten een Stircle aan te schaffen. 

Bijna hypnotiserend

Amron Experimental, dat eerder kwam met een handige sleutelhanger, tandenborstel met straalaandrijving en een opzwellende koffiebeker, ziet zelf ook de haast hypnotiserende werking van de draaikolk en maakte er een filmpje van. Aan het eind wordt er op een soort 'will it blend'-achtige manier van alles en nog wat in de Stircle gegooid.