FEBO lanceert festivaloutfit: smaakvol feesten
Haute friture

FEBO lanceert festivaloutfit: smaakvol feesten

20-06-2018 11:49 Laatste update: 11:52

Wie vorig jaar naast de FEBO-badslippers en het voetbalshirt met afveegvak voor vette handen greep, krijgt een nieuwe kans. De vandaag gelanceerde FEBO-festivaloutfit bestaat uit een shirt en een fanny pack.

De FEBO-festivaloutfit heeft een unisex Snackshirt met all-over print, verkrijgbaar in rood, grijs en wit voor €29,95. Het coolste item is het Snacktasje, een fanny pack ofwel heuptasje met drie ritsen om alles van je favo snack tot festivalmuntjes in mee te nemen. Voor €24,95 bemachtig je dit - nu al - collectors item. Rapper Donnie pronkte er afgelopen weekend op Pinkpop al mee.

Waarom deze haute friture? "Na 75 jaar FEBO werd het hoog tijd voor een kledingcollectie", aldus FEBO-directeur Dennis de Borst. "De collectie hebben we speciaal voor onze fans gemaakt. Het is de ultieme manier om je liefde voor FEBO te bezegelen. De FEBO Snackslippers vlogen vorig jaar als hete kroketten over de toonbank. Binnen één dag waren ze uitverkocht en op Marktplaats werden ze zelfs voor 175 euro aangeboden. Voor pro-snackers die hebben misgegrepen komen we daarom met een nieuwe lijn."

Speculaaskroket

De uitvoering van deze FEBO fashion ligt bij reclamebureau Natwerk in vertrouwde handen. Eerder introduceerde het bureau samen onder meer de FEBO Drijf In, PC Hooftstraat pop-up automatiek, speculaaskroket, rookworstkroket en de Kamp Seedorf-grillburgersaus. "We voelen ons vereerd om met een te gek familiebedrijf als FEBO te mogen werken. FEBO is een 'love brand'; het is er voor iedereen en roept bij veel mensen positieve emoties op", stelt Reinier Steures, mede-eigenaar van Natwerk.

De FEBO-festivaloutfit is vandaag vanaf 12:00 verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen in Nederland en de FEBO-webshop, waar - in zeer beperkte oplage en zolang de voorraad strekt - alle items verkrijgbaar zijn.