OnePlus 6 verschijnt ook in het rood
Vandaag is rood

OnePlus 6 verschijnt ook in het rood

02-07-2018 10:33 Laatste update: 10:32

Na een speciale witte editie komt de OnePlus 6 nu ook in het rood beschikbaar. Dat rode toestel is vanaf 10 juli ook in Nederland te bestellen.

Vandaag maakte OnePlus bekend dat de alom geprezen OnePlus 6 ook in het rood zal uitkomen. OnePlus-ceo Pete Lau kreeg het voor elkaar om in een blogpost bijna 600 woorden te besteden aan hoe OnePlus tot deze kleur rood is gekomen. Lang verhaal kort: deze kleur rood zag er het meest elegant, kwalitatief en duur uit.

Specs en prijs

De OnePlus 6 Red komt alleen in de variant met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. De prijs is hetzelfde als de andere kleuren: 569 euro. De telefoon is vanaf 10 juli te bestellen, ook direct in Nederland.

OnePlus had bij de release van de originele OnePlus 6 niet aangekondigd dat er naast de zwarte en de witte ook een rode variant kwam. Echter hadden de fans de release al zien aankomen. In een video op Twitter zette OnePlus al een persoon in een rode jas in de schijnwerpers.

Van de OnePlus 5T kwam eerder ook al een rode versie uit. Dit was een special edition, die binnen korte tijd uitverkocht was. Het is niet duidelijk of de rode OnePlus 6 ook in beperkte oplage komt.