Elke kant van het bed een andere temperatuur
Nooit meer zweten

Elke kant van het bed een andere temperatuur

20-08-2018 12:31 Laatste update: 21-08-2018 07:18

Heb je het vaak te koud in bed terwijl je partner naast je ligt te zweten? Met dit apparaat stel je voor elke helft van je bed een andere temperatuur in.

Herkenbaar voor veel koppels: de één ligt in bed vaak te rillen van de kou, terwijl de ander het juist te warm heeft. Daar is nu een oplossing voor: een soort klimaatsysteem voor je bed. BedJet 3 zou elke helft van je bed op een andere temperatuur kunnen houden. Het apparaat, sinds deze week te bestellen via Kickstarter, zou een einde kunnen maken aan de strijd over wat 's nachts de beste temperatuur in de slaapkamer is.

"We redden huwelijken", claimen de makers van BedJet, die al succesvol waren met twee vorige versies van het apparaat. BedJet staat onder je bed en blaast lucht onder het dekbed. Binnen een minuut zou het bed op de ingestelde temperatuur zijn. De nieuwe versie werkt stiller en kan ook langzaam de temperatuur aanpassen als het bijna tijd is om op te staan.

De bediening gaat via afstandsbedieningen en er is ondersteuning voor de smarthome-systemen Amazon Alexa en IFTTT. Naast de tweepersoonsversie is er ook een model dat alleen één helft van het bed verwarmt of koelt, zonder dat dit veel invloed zou hebben op de andere bedhelft.

Bekijk en deel de video.

BedJet 3 moet in december worden geleverd. De 1-persoonsversie kost via Kickstarter 229 dollar, de versie voor 2 personen is momenteel te bestellen voor 559 dollar. Er is nog alleen een Amerikaanse versie van het apparaat, die in Europa alleen met een omzetter werkt.

Een model voor de Europese markt, met 220-240V, staat voor de tweede helft van 2019 op de planning.

Like Bright op Facebook voor meer video's.