De groen-witte woonkamer Beeld © Funda
De groen-witte woonkamer Beeld © Funda
Nieuws

Twitter gaat los om het interieur van een woning op Funda

13 september 2018 16:25

Smaken verschillen. Maar over een huis in Rotterdam lijkt heel twitterend Nederland het eens te zijn. Het interieur leidt tot nogal wat verbazing op social media.

Aan de buitenkant ziet de woning aan de Bergse Linker Rottekade in Rotterdam er heel normaal uit. Maar wie op huizensite Funda door de foto's gaat, krijgt al snel een heel ander beeld. 

De woonkamer is fel groen, met witte meubels erin. De keuken, de gang en het toilet zijn strak zwart-wit en in de slaapkamer voeren zilver en zwart de boventoon. De kinderkamers zien er eveneens opmerkelijk strak uit.

De 'wapenkamer'

'Zou dit de wapenkamer zijn?'

Wie naar de kelder afdaalt komt in een spannende ruimte terecht. Een antiek bureau, met daarop een Engelse vlag, pontificaal in het midden. De verkopers omschrijven de ruimte als "studeer/werkkamer, hobbykamer en/of slaapkamer".

Op Twitter denken veel mensen anders over de kamer. "Wat een raar huis! Zou dit de wapenkamer zijn?", schrijft iemand. Een ander reageert: "Of is het van een James Bond boef en er zitten allemaal spinnen of schorpioenen in die vakjes."

De slaapkamer

'Collectie van de Ikea: Vernøkjehüs'

En de foto's leiden tot meer hilariteit op social media. De meeste mensen zijn verbaasd over hoe schoon en netjes het huis eruit ziet. Een andere twitteraar vraagt zich af of de bewoners steeds hun kledingkleur aanpassen zodra ze ander vertrek in lopen.

"Het gras is bij de buren niet groener" en "Speciale collectie van de Ikea: Vernøkjehüs", staat ook te lezen onder de foto. Voor iedereen die zich totaal niet in dit commentaar kan vinden: het huis is voor 525.000 euro voor jou.