Beeld © FIFA
Beeld © FIFA
Nieuws

Ongestraft tackelen en trappen in FIFA 19

14 september 2018 15:37

FIFA-fans opgelet! 28 september is de dag dat je naar de winkels moet rennen voor FIFA 19. Elk jaar komt er een nieuwe editie van de voetbalgame uit, en elk jaar wordt het spel nóg realistischer, met nog meer functies. Maar dit jaar wordt er ook een fun-factor aan het spel toegevoegd...

FIFA komt namelijk voor het eerst met een 'No Rules'-modus. Als je deze modus aanzet, verdwijnen alle regels en kan er zonder pardon getackeld en en getrapt worden. Er wordt niet gefloten voor een overtreding en er worden geen gele of rode kaarten getrokken. Ook buitenspel bestaat niet in deze modus. Dat beloven leuke potjes te worden.

Eindelijk de Champions League 

De No Rules-modus is niet de enige vernieuwing. Waar de meeste gamers vooral heel enthousiast van worden is het feit dat EA Sports het eindelijk voor elkaar heeft gekregen om de rechten van de UEFA Champions League in handen te krijgen.

De populaire Europese competitie is eindelijk geïntegreerd is in FIFA 19. Volgens de producten is dat is al ruim tien jaar een van de meest gewilde features van FIFA-spelers.