TNW Conference verhuist naar NDSM-werf
Van onze partner TNW

TNW Conference verhuist naar NDSM-werf

12-11-2018 13:01 Laatste update: 14-11-2018 14:41

Om het groeiende aantal bezoekers onderdak te kunnen blijven bieden, strijkt The Next Web Conference volgend jaar neer op een nieuwe locatie: de NDSM-werf in Amsterdam.

De afgelopen jaren werd TNW Conference gehouden in het Westerpark. Maar omdat de organisatie voor de eerstvolgende conferentie die plaatsvindt op 9 en 10 mei 2019, 17.500 bezoekers verwacht, is er nu gekozen voor een nieuwe locatie.

De NDSM-werf biedt twee keer zoveel ruimte als Westerpark en past volgens de organisatie helemaal bij het vernieuwende karakter dat TNW Conference wil uitstralen. “Deze voormalig scheepswerf stond een eeuw geleden aan de wieg van innovatie voor de wereldwijde scheepsbouwindustrie”, weet event directeur Wytze de Haan.

Tegelijkertijd verwachten de organisatoren dat de intieme setting, waar TNW Conference om bekend staat, behouden blijft aan de nieuwe locatie aan het water. De Haan: “Ik kan me geen passendere locatie bedenken voor TNW Conference.”

Eerste sprekers bekend

Inmiddels zijn ook de eerste sprekers bekend voor de veertiende editie van TNW Conference. Bezoekers kunnen in mei 2019 hun oor onder meer te luisteren leggen bij Metabolic’s Eva Gladek en Lush-CDO Jack Constantine.

Daarnaast zullen Strava-CPO Stephanie Hannon en auteurs Gabe Zichermann (The Gamification Revolution) en Tim Leberecht (The Business Romantic) acte de présence geven.

Vanaf dinsdag 13 november 15:00 is er een speciale actie: twee TNW Conference-kaarten voor de prijs van één. Kijk hier voor meer informatie.

In samenwerking met TNW