Eerste beelden van game over Netflix-serie Narcos
Escobar

Eerste beelden van game over Netflix-serie Narcos

16-11-2018 11:45 Laatste update: 11:45

Zorg je ervoor dat het Medellin-drugskartel een groot succes wordt of bind je als DEA-agent juist de strijd aan met de drugsdealers? Er komt een game over de serie Narcos aan.

De Britse game-studio Curve Digital is bezig met de ontwikkeling van een game gebaseerd op het eerste seizoen van de populaire Netflix-serie Narcos, waarin de kijkers de opkomst zien van de bekendste drugscrimineel ooit: Pablo Escobar.

‘Narcos, Rise of the Cartels’ zal in het derde kwartaal van 2019 verschijnen voor de pc en game-consoles. Curve Digital, dat onder meer bekend is van de game 'Human: Fall Flat' (3 miljoen verkochte exemplaren), heeft nu een eerste trailer voor het spel online gezet.

Seizoen 4 Narcos

Vanaf vrijdag is het vierde seizoen van Narcos te zien op Netflix. Het nieuwe seizoen, dat zich afspeelt in Mexico, laat zien hoe het Guadalajara-kartel in de jaren tachtig te werk ging. De Mexicaanse drugsbende, die zich aanvankelijk toelegde op de smokkel van heroïne en marihuana naar de VS, ging al snel samenwerken met Colombiaanse cocaïne-leveranciers.

Bij de voorbereidingen op het vierde seizoen werd locatiescout Carlos Munoz Portal doodgeschoten in Temascalapa, ten noorden van Mexico-stad.