'Nieuwe iPad Pro makkelijk te buigen'
Brekend

'Nieuwe iPad Pro makkelijk te buigen'

19-11-2018 12:19 Laatste update: 12:52

Het kan geen kwaad om een beetje op te letten als je de nieuwe iPad Pro in een tas gooit. De tablet blijkt behoorlijk buigbaar.

Zack Nelson van het bekende YouTube-kanaal JerryRigEverything hoeft maar heel weinig moeite te doen om de nieuwe iPad Pro met zijn handen doormidden te buigen, zo blijkt uit een video die in een paar dagen tijd al 3,6 miljoen keer is bekeken. Een beetje kracht zetten en de tablet is kapot.

De nieuwe iPad Pro is niet de enige iPad of tablet die met een beetje kwade wil kan worden gebogen. Omdat de meeste tablets dun zijn en een groot oppervlak hebben, hoef je bepaald geen Alex Moonen te zijn om zo'n apparaat te breken.

Bendgate iPhone

Vier jaar geleden werd de iPhone 6 Plus het middelpunt van 'bendgate'. Verscheidene gebruikers klaagden kort na de lancering van de smartphone dat de behuizing van het toestel wel erg makkelijk verboog.

Uit een testen op de redactie van Bright en bij Consumer Reports bleek destijds echter dat het in de praktijk wel meeviel met de buigbaarheid van het toestel. Het lukte ons in ieder geval niet om de smartphone krom te trekken. Maar wij zijn dan ook geen Arie Boomsma.

Kijk ook: review van de nieuwe iPad Pro

Volg Bright op YouTube voor meer gadgetreviews.