Fortnite-gamer opgepakt na slaan vriendin tijdens livestream
Akelige stream

Fortnite-gamer opgepakt na slaan vriendin tijdens livestream

10-12-2018 09:30 Laatste update: 09:36

Een Australische Fortnite-speler is aangehouden nadat tijdens een livestream te horen was hoe hij zijn vriendin een klap gaf.

In een akelige video is te zien hoe de Twitch-streamer MrDeadMoth tijdens een livestream onderbroken wordt door zijn vriendin. Zij vraagt een aantal keer of hij wil stoppen met het spelen van de game. De man reageert door te zeggen: "Wil je stoppen met vragen? Ik heb toch al gezegd dat ik snel naar buiten kom."

Daarna zie je hem opstaan en hoor je even later een klap. De vrouw noemt hem vervolgens een 'vrouwenmishandelaar'. "Sla me niet in mijn gezicht. Hoorden jullie dat, alle mensen die kijken? Hij sloeg me net in mijn gezicht."

Opgepakt

Later die avond kwam de politie van de Australische stad Camden bij hem aan de deur, om hem te arresteren voor huiselijk geweld. De politie had een tip gekregen van een van de kijkers van de stream, schrijft Mashable. Tijdens het voorval waren er twee jonge kinderen in huis.

De streamer zit voorlopig nog vast. Komende donderdag wordt hij voorgeleid voor de rechter. 

Helaas is het niet de eerste keer dat huiselijk geweld in een stream voorkomt. Een professionele Chinese League of Legends-speler werd in 2017 uit zijn team gezet nadat hij zijn vriendin aanviel tijdens een stream.