Beeld © Gilette
Beeld © Gilette
'Warme handdoek-ervaring'

Innovatie van Gilette: voorverwarmd scheermesje

7 januari 2019 21:55

De Gillette Heated Razor verwarmt het mesje tot ruim 40 graden, waardoor de huid wordt behandeld alsof het met een warme handdoek is voorverwarmd, stelt Gilette.

Op de internationale techbeurs CES in Las Vegas gaat het niet alleen om oprolbare tv's of microled-schermen van 5 meter breed, maar ook om kleine verzorgingsgadgets. Zo heeft Gilette nu een voorverwarmd scheermesje gepresenteerd, waardoor je het gevoel krijgt alsof je bij de barbier zit.

Op de Gillette Heated Razor zit een goudkleurige rand die binnen een seconde warm wordt. Hiermee imiteert het mesje het idee van een scheerbeurt met een warme handdoek, schrijft Engadget. De rand wordt ruim 40 graden en belooft veel efficiënter de huid op te warmen dan een scheermes onder de warme kraan te hangen.

160 dollar

Het scheermesje wordt draadloos opgeladen op een speciaal meegeleverd oplaadstation. Dit zorgt ervoor dat het niet goedkoop is: 160 dollar. De verkoop start binnenkort, zowel online als in de winkel. Wanneer precies, is onduidelijk.

De Gillette Heated Razor is een succesvol experiment uit de stal van GilletteLabs. Vorig jaar verkocht het al ruim duizend exemplaren via een crowdfundcampagne.

Met deze kaart maak je zelf hartfilmpjes

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Dit apparaat vouwt je kleren: 25 kledingstukken in 5 minuten