Beeld © 91Mobiles
Beeld © 91Mobiles
Zou jij 'm dragen?

'Nieuwe Samsung-smartwatch uitgelekt'

5 februari 2019 11:16

Een gelekte afbeelding laat een nieuw uiterlijk voor het slimme horloge van Samsung zien. Niet meer groot en futuristisch, maar subtiel en minimalistisch.

Al strijdt Samsung met de Galaxy Watch al jaren tegen de Apple Watch, een echt serieuze concurrent is het nooit geworden. Daar komt misschien verandering in, als de gelekte afbeelding van 91Mobiles het nieuwe horloge betreft.

Te zien is een door de computer gegenereerde afbeelding van de Galaxy Watch Sport. Anders dan de voorgangers lijkt dit horloge een gebogen scherm te hebben en geen roterende rand waarmee je door menu's kunt scrollen. In plaats daarvan zijn er twee normale knoppen aan de zijkant. Bovendien is het horloge erg dun.

Verder wordt verwacht dat de nieuwe smartwatch beschikt over een slaapmonitor, stappenteller, fitnesstracker, hartslagmeter en GPS. De prijs is nog niet uitgelekt.

Getest: de smartwatches van Samsung en Huawei

Samsung-event op 20 februari

Het slimme horloge wordt verwacht bij het Galaxy Unpacked 2019-evenement, op 20 februari om 20.00 uur Nederlandse tijd. Daar wordt ook de nieuwe smartphone Galaxy S10 gepresenteerd, waar vrijwel alles al van is uitgelekt.

Ook zou Samsung met nieuws komen over zijn opvouwbare telefoon.

Kijk ook: de eerste opvouwbare telefoon

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's