Beeld © Getty Images
Beeld © Getty Images
Threads volgen

Twitter denkt aan ‘abonneren’ op discussies

16 maart 2019 16:38

Twitter overweegt een nieuwe functionaliteit toe te voegen waardoor gebruikers makkelijk een discussie kunnen blijven volgen waaraan ze zelf niet deelnemen.

Feature-hunter Jane Manchun Wong ontdekte in een nieuwe Android-versie van de Twitter-app een button waarmee gebruikers zich kunnen ‘abonneren’ op een discussie. Gebruikers kunnen zo updates van een discussie krijgen zonder dat ook maar een reply hoeven te plaatsen of een like hoeven te geven.

In een reactie bevestigt Twitter dat het inderdaad bezig is met deze nieuwe functionaliteit. Wanneer Twitter-gebruikers de abonneeroptie daadwerkelijk kunnen gebruiken, is nog onduidelijk.

Like geven

Nu schotelt Twitter gebruikers bij het openen van de app of de Twitter-site al automatisch discussies waarvoor ze eerder interesse hebben getoond, bijvoorbeeld omdat ze tweets uit de betreffende thread hebben een like hebben gegeven.

De nieuwe feature zou het makkelijker maken om discussies ook makkelijk ‘anoniem’ te volgen: zonder dat de deelnemers aan het gesprek van jouw belangstelling op de hoogte zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Twitter voegt Instagram-achtige schuifcamera toe

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Twitter test verbergen antwoorden op tweets