Netflix komt met interactief survivalprogramma
You vs. Wild

Netflix komt met interactief survivalprogramma

18-03-2019 20:03 Laatste update: 20:30

Na de Black Mirror-film Bandersnatch komt Netflix met een nieuw interactief programma. In ‘You vs. Wild’ volgen de kijkers survivalexpert Bear Grylls die in de wildernis probeert te overleven.

Het programma dat zal bestaan uit acht afleveringen, zal vanaf 10 april beschikbaar zijn op Netflix, zo heeft de streamingdienst bekendgemaakt.

Presentator van het programma is Bear Grylls, die kijkers regelmatig de keuze biedt wat hij het beste kan doen tijdens zijn avonturen in de wildernis. In een trailer voor het nieuwe programma is te zien hoe Grylls de kijkers twee opties biedt in een besneeuwd landschap: heel voorzichtig door de sneeuw lopen óf door de sneeuw kruipen.

Bandersnatch

Aanvankelijk richtte Netflix zich met zijn interactieve content vooral op kinderen. Met Bandersnatch voegde het bedrijf daar eind vorig jaar een duistere Black Mirror-film voor volwassenen aan toe.

Bandersnatch kent vijf mogelijke eindes, maar gedurende de film kunnen de kijkers ook om de paar minuten keuzes maken – te beginnen met welke cornflakes de hoofdrolspeler voor zijn ontbijt neemt.

Begin dit jaar kondigde Netflix al aan meer interactieve programma’s te willen ontwikkelen.

De opvallende nieuwe tv's van 2019

Meer tech-video's? Volg het Bright YouTube-kanaal