Podcast: 'Geen Tesla kopen is als het kopen van een paard'
Bright Podcast?

Podcast: 'Geen Tesla kopen is als het kopen van een paard'

26-04-2019 18:05 Laatste update: 18:16

"Koop je een andere auto dan een Tesla, dan is dat hetzelfde als het kopen van een paard." Dat zei Tesla-baas Elon Musk. Hoe komt hij bij deze vergelijking? Luister de Bright Podcast over Tesla's plannen met zelfrijdende auto's.

Vanaf het tweede kwartaal van volgend jaar hoeven Tesla-eigenaren niet meer op de weg te letten, omdat hun auto's dan zelfrijdend zijn geworden. Dat beloofde Tesla-ceo Elon Musk deze week. In de loop van 2020 kunnen Tesla-eigenaren hun auto ook beschikbaar stellen als zelfrijdende deeltaxi's. Hoe realistisch zijn Tesla's plannen? Bright-autotester Rutger Middendorp bespreekt de uitspraken van Musk in de nieuwe Bright Podcast.

Ook komen we terug op de problemen met de opvouwbare Samsung-telefoon Galaxy Fold, waarvan de introductie tot nader orde is uitgesteld. De reden: het vouwbare scherm lijkt veel te snel stuk te gaan. Is het idee van een opvouwbare smartphone nu al een beetje verpest? 

Verder vertelt Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande wat er op het programma staat van de 33e Bright Night. Star Wars is het thema van de avond op 3 mei in de Kunsthal in Rotterdam. 

Luister de podcast:

Beluister de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of door deze RSS-feed aan je podcast-app toe te voegen.

Links uit deze aflevering:

Oude iPhone als kunst

Bright Night in de Kunsthal 

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

De podcast verschijnt op Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.