All you can 🎧

All you can hear: Bol.com en Kobo starten luisterboekdienst

7 mei 2019 12:11

Vanaf 9 euro per maand is het nu mogelijk om onbeperkt luisterboeken te luisteren via het Bol.com Kobo Plus Luisteren-abonnement.

In navolging op het all you can read-ebook-abonnement van Bol.com en Kobo, hebben de bedrijven nu ook een abonnement voor luisterboeken. Met Kobo Plus Luisteren hebben abonnees voor 8,99 euro per maand toegang tot meer dan 30.000 luisterboeken. De meeste zijn Engelstalig, maar er zijn ook 2300 Nederlandse boeken te luisteren. De maandprijs gaat na de eerste vier maanden omhoog naar 9,99 euro.

Met het abonnement wordt Bol.com een concurrent van Storytel, de Zweedse luisterapp die al sinds 2013 in Nederland actief is. Storytel heeft ruim 117.000 luisterboeken, waaronder zo'n 3700 Nederlandse op de plank staan.

Ook onbeperkt lezen

Voor de echte boekenwurmen biedt Bol.com nu ook onbeperkt lezen én luisteren samen aan. Alleen lezen kost per maand 9,99 euro, alleen luisteren 8,99 euro, maar een combinatie-abonnement kost maandelijks 12,99 euro. Sowieso mag iedereen het eerst een maand gratis uitproberen.

Kobo Plus heeft inmiddels 300.000 boeken in de lijst staan. Voormalig ceo Daniël Ropers van Bol.com gaf in 2017 aan dat de onbeperkte ebookdienst goed nieuws was voor minder bekende auteurs.

Getest: waterdichte e-reader van Kobo

Luister de Bright Podcast

In de Bright Podcast praten we je elke week bij over de trending topics in de techwereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast via Spotify, Google Podcasts (Android), Apple Podcasts (iOS) of voeg de RSS-feed toe aan je podcast-app.