Met deze IKEA-collectie wordt verhuizen een makkie
Kleintje IKEA

Met deze IKEA-collectie wordt verhuizen een makkie

03-07-2019 13:07 Laatste update: 13:10

Met de 20 items van IKEA Ravaror maak je van een kleine ruimte een thuis dat je zo kan inladen om te verhuizen.

Millennials trekken van baan naar baan en van huis naar huis. Zo’n nomadisch bestaan vraagt om meubels die gemakkelijk te verhuizen zijn. IKEA Ravaror vult dat gat in de markt.

Ravaror is een set meubels waarmee je een kleine ruimtes omtovert tot slimme ruimtes. “Wat is er minimaal nodig om je thuis te voelen?”, was de vraag die IKEA zich stelde. Het antwoord bestaat uit 20 producten waaronder een bank, tafel, minikeuken, een open opbergmeubel op wieltjes, dozen, textiel en verlichting. Alles past in de stalen kast op wieltjes die tegelijk het vervoermiddel bij een verhuizing is.

Snel te verhuizen

Iedere week verhuizen 1,5 miljoen mensen op onze wereld naar de stad. Tegelijkertijd worden woonruimtes kleiner en is voor velen ‘thuis’  minder gebonden aan een geografische locatie. Als je dan gaat verhuizen, is Ravaror er snel klaar voor. Je laadt simpelweg alles in de kast op wielen en verhuizen maar. 

Nomadisch wonen is iets dat speelt. Eerder zagen we al een compleet interieur dat in een rugzak past. De Ravaror-collectie is vanaf september 2020 te koop in IKEA-winkels.