Enby is een genderneutrale sexgadget
Non-binary sex toy

Enby is een genderneutrale sexgadget

10-07-2019 19:01 Laatste update: 11-07-2019 04:58

Seksspeeltje Enby werkt met ieders lichaam. Een vibrator voor man, vrouw en alle combinaties daarvan.

Enby is een nieuw seksspeeltje dat aan iedereen plezier biedt. De naam Enby staat voor non-binary. De vorm lijkt op een fietszadel, maar als je de zachtheid voelt denk je eerder aan de sierlijke vleugels van een rog. Binnenin zit wel degelijk een vibrerend deel, zodat Enby een vibrator genoemd mag worden. Alleen gebruik je hem niet in je anus of vagina.

Hoe gebruik je hem dan wel? De functionaliteit heeft een open eind, verklaren de makers, Wild Flower. “We wilden een speeltje maken dat in alle veranderingen bij je blijft; een nieuwe partner, een veranderend lichaam, ontwikkelende wensen en meer.” Je kunt hem op je lichaam leggen en laten vibreren, hem aaien, er bovenop gaan zitten of liggen, erover wrijven. Je kunt hem tussen twee lichamen in gebruiken. De makers hebben er voor de zekerheid een instructieboekje bij gedaan.

De reviews laten merken dat mensen nog veel meer mogelijkheden ontdekken. “Handsfree masturberen!” “Zoveel mogelijkheden met maar één apparaat.” “De ribbels voelen lekker aan mijn penis.” “Ik heb nog nooit een toy gebruikt, maar dit was fun.” En, jawel: “Some of the best orgasms ever!”

Voor wie wil weten wat er onder de motorkap zit: de accu kan met een USB-kabeltje opgeladen worden. De Enby heeft drie snelheden en vijf vibratiepatronen. Hij is er in zwart en paars siliconen en kost 75 dollar.