Alles draadloos luisteren met deze bluetooth-adapter
Niet meer vast aan je stoel

Alles draadloos luisteren met deze bluetooth-adapter

15-07-2019 11:15 Laatste update: 13:21

RHA Audio maakt een adapter waarmee je apparaten die geen bluetooth hebben, draadloos kunt maken. Inclusief de audio van je in-flight entertainmentsysteem.

Ga je aan boord van een lange vlucht met je nieuwe draadloze noise-cancelling hoofdtelefoon, moet je alsnog een draadje aansluiten als je de films wilt bekijken met het geluid erbij. Bij het opstaan om naar de wc te lopen, kun je dus eerst de kabelspaghetti ontwarren, voordat je over je buurman kruipt. 

De RHA Wireless Flight Adapter is een apparaatje met bluetooth-zender, accu aan boord en twee aansluitingen voor geluid: reguliere stereo-output en die maffe dubbele aansluiting die je kent uit het vliegtuig. 

De accu houdt het 16 uur vol. Als er ook een USB-poort in de buurt is, dan kun je de adapter zelfs aan de stroom leggen voor oneindig gebruik. Lekker als je alle Star Wars-films achter elkaar wilt bekijken tijdens je vlucht.

De stekker is verstelbaar, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het kastje te ver uitsteekt en je bij het opstaan de boel vernielt. Het kastje kost 45 euro. Ideale accessoire voor je noise-cancelling koptelefoon.

Tech-tips voor de achterbank

Meer tech-tips? Volg het Bright-kanaal op YouTube