© Apple

Apple toont nieuwe ruimtevaartserie voor Apple TV+
For All Mankind

Apple toont nieuwe ruimtevaartserie voor Apple TV+

16-07-2019 14:45 Laatste update: 18:19

In de week van de 50ste verjaardag van de eerste maanlanding heeft Apple een trailer gepubliceerd van For All Mankind, een serie over een alternatieve maanlanding die dit najaar op de nieuwe streamingdienst Apple TV+ verschijnt.

Het lijkt een van de meest vergevorderde series waaraan Apple momenteel werkt: For All Mankind. Op de dag dat de NASA-raket Apollo 11 precies 50 jaar geleden de lucht in werd geschoten, heeft Apple een nieuwe trailer laten zien van een van de eerste series die op Apple TV+ moet gaan verschijnen. Deze Netflix-concurrent moet in de herfst uitkomen. De abonnementsprijs van Apple TV+ is nog niet bekend.

De trailer bevat nieuwe beelden uit de serie en een interview met mede-producent Ron Moore, die vertelt hoe het was om op te groeien in het Apollo-tijdperk.

Rusland

For All Mankind bestaat uit tien afleveringen die elk één uur duren, met onder andere de acteurs Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten en Jodi Balfou

Deze serie gaat uit van een alternatieve geschiedenis waarbij niet Amerika, maar Rusland de eerste man op de maan zette. Toch is in de serie te zien dat de feitelijke gebeurtenissen zoveel mogelijk worden gevolgd.

Waarom we terugkeren naar de maan:

Kijk ook: dit weten we over Apple TV+

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's