Combi-gadget

Anker komt met mini-beamer-speaker

13 september 2019 15:26

Anker, bekend van powerbanks, introduceert een nieuwe mini-beamer ingebouwd in een speaker, die niet veel groter is dan een blikje frisdrank.

De Anker Nebula Apollo is een portable mini-beamer in een kleine 360-graden-speaker met een ingebouwde accu, die goed is voor vier uur video. 

De mini-beamer heeft ook mini-specificaties. Hij projecteert bijvoorbeeld YouTube- of Netflix-video's met een resolutie van 854 x 480 pixels en een helderheid van 200 ANSI Lumens en een 6 Watt luidspreker seint het geluid 360 graden de ruimte in. De beamer draait op de oude Android-versie 7.1 waardoor je zelf apps kan installeren. Je bedient hem via een app, een bijgeleverde afstandsbediening of het touchscreen boven op de beamer.

De DLP-beamer is niet Anker's eerste mini-beamer. Het merk brengt al langer onder eigen naam mini-beamers uit van fabrikant Nebula. Of de Apollo ook automatisch keystone-correctie heeft of als losse bluetooth luidspreker voor muziek of als powerbank te gebruiken is, is niet bekend. De Anker Nebula Apollo is dit najaar voor 400 euro verkrijgbaar.

Kijk ook: