De leukste iPhone 11-grapjes: lachen om de camera's
Beetje flauw

De leukste iPhone 11-grapjes: lachen om de camera's

11-09-2019 13:27 Laatste update: 17-09-2019 10:31

Het is bijna traditie: als Apple nieuwe spullen onthult, haalt internet zijn flauwste grapjas uit de kast. We zetten de leukste iPhone 11-geintjes op een rijtje.

Getest: iPhone 11 en 11 Pro

Het meest opvallende onderdeel van de iPhone 11 Pro is naast zoals altijd de hoge prijs, het aantal lenzen achterop. Voor het eerst heeft een iPhone drie camera's, en dat heeft Apple geweten.

Zo ziet de één in de nieuwe camera een gasfornuis, terwijl de ander aan een scheerapparaat moet denken. En inderdaad, de nieuwe camera lijkt ook best op een fidget spinner, het speelgoed dat in 2017 een rage was.

Maar de vergelijkingen zijn nog niet op: wat te denken van een kokosnoot of een bowlingbal?

Trypofobie

Dan zijn er ook nog mensen met trypofobie; angst voor voor objecten met kleine gaten. Ze worden naar als ze een honingraat zien maar ook de aanblik van een iPhone 11 Pro met drie lenzen deed mensen rillen.

Zeker als ze zich voorstellen waar dit heen gaat: dit jaar drie lenzen, over een paar jaar zit de hele achterkant vol, of nog voller of misschien wel zo. Brrr!.

Is de iPhone 11 met zijn twee lenzen gevrijwaard van grapjes? Natuurlijk niet. Zo zien mensen er de verbaasde Pikachu-meme in, of een spin. Er is ook een keerzijde: de nieuwe kleuren van de iPhones vallen wel in de smaak.

We sluiten af met een parodie-video de bombastische presentatie van Apple terugbrengt tot een bijzonder droog geheel: