HomePod krijgt achtergrondgeluiden en meer

De originele HomePod, te koop tussen 2018 en 2021.

HomePod

HomePod krijgt achtergrondgeluiden en meer

11-09-2019 19:10 Laatste update: 19:10

In plaats van een nieuwe HomePod, krijgt de bestaande speaker van Apple de komende herfst verschillende nieuwe functies zoals achtergrondgeluiden en ondersteuning voor meerdere stemmen. 

Hoewel Apple geen kleine versie van de HomePod heeft aangekondigd tijdens zijn grote productpresentatie, krijgt de huidige HomePod wel software-updates met nieuwe functies. Deze zijn onthuld op de productpagina van Apple. 

Op 30 september wordt de eerste nieuwe functie toegevoegd: de mogelijkheid om naar duizenden radiozenders te luisteren. Zowel lokale als internationale zenders zijn dan via Siri aan te zetten. 

In de herfst

De andere updates verschijnen later deze herfst. Zo krijgt de speaker achtergrondgeluiden om tot rust te komen. Denk aan het geluid van regen of vogels in een bos.

Ook wordt de mogelijkheid tot het herkennen van meerdere personen toegevoegd, zodat iedereen in het huishouden toegang heeft tot hun eigen muziekbibliotheek en berichtjes kan sturen. 

De laatste toevoeging laat je muziek van je iPhone of iPad verder op de HomePod afspelen, door het apparaat naast de speaker te houden.

HANDS-ON: iPhone 11 en 11 Pro. De upgrade waard?

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's